Team Kapper Roland

Roland

Roland

Het mooie aan het kappersvak is dat je met haar de persoonlijkheid van iemand kan versterken. De verandering van knip-& kleurtechnieken geeft het vak glans en zorgt ervoor dat het niet saai wordt. Ik heb gekozen voor het kappersvak omdat ik een doe mens ben die snel resultaat wil zien. En, één van m’n vroegere helden, Dee Dee Ramone, zat ook op de kappersschool. Het eerste jaar op de kappersschool vond ik een ramp. Doorgezet en op een gegeven moment heeft het vak mij gegrepen, vooral de veranderde kniptechnieken trok me aan, nog steeds.

Hobby’s : Playing Steel in Hillbilly Hayride
Vakantiebestemming : U.S.A.
Waar word je blij van : De geur van vers gemaaid gras en vrolijke mensen
Favoriete muziek : Old Crow Medicine Show
Dinsdag : 08.30 - 17.30 uur
Woensdag : 08.30 - 12.30 uur
Donderdag : 08.30 - 12.30 uur
Vrijdag : 08.30 - 12.30 uur
Zaterdag : 08.30 - 16.00 uur
Peter

Peter

Heb vroeger niet echt gedacht dat ik ooit kapper zou worden. Het kwam pas later op m'n pad. Wel was ik altijd bezig met m'n handen dingen te maken of te tekenen. Na een keer de foute beroepskeuze te hebben gemaakt, ging ik iets zoeken wat beter bij me paste. Na veel denkwerk leek kapper de beste keuze omdat het creatief, sociaal, serieus, maar vooral handwerk is. Verder kom je in het vak ook vele andere collega kappers tegen die inspirerend kunnen zijn, ik heb daarom ook niet één voorbeeld.

Hobby’s : Tekenen, schilderen enz.
Vakantiebestemming : Stedentrips
Waar word je blij van : Lekker eten
Favoriete muziek : Portishead
Dinsdag : 08.30 - 17.30 uur
Donderdag : 08.30 - 17.30 uur
Vrijdag : 11.00 - 19.30 uur
Zaterdag : 08.30 - 16.00 uur
Simone

Simone

Het mooiste aan mijn vak is dat je iets unieks kan creëren en daar mensen mee blij kunt maken. Je kunt je creativiteit kwijt en bent altijd met je handen bezig. Ook de mode blijft veranderen en jij zelf dus ook, je kunt bij blijven leren en steeds nieuwe dingen proberen. Hierdoor heb ik veel plezier in mijn werk, er blijft verandering. Ook volg ik veel kappers op instagram, hier haal ik ook veel inspiratie vandaan. Ook de niet grote namen in de kapperswereld kunnen zeer mooie creaties maken! 

Hobby's : Zingen en gamen!
Vakantiebestemming : Een vakantie vol muziek
Waar word je blij van : Concerten, zingen alsof m’n leven ervan af hangt
Favoriete muziek : Paramore
Woensdag : 11.00 - 19.30 uur
Donderdag : 08.30 - 17.30 uur
Marieke

Marieke

Mijn eerste werkstuk op de basisschool ging over de kapper. Dat werkstuk heb ik nog steeds. Ook deed ik alle galakapsels van vriendinnen toen we op de middelbare school zaten. Nu zijn bruidskapsels nog steeds mijn favoriete bezigheid.

Mensen blij maken en creatief bezig zijn. Dat is het mooiste van ons vak. Bij Roland krijg ik gelukkig uitgebreid de kans om mijn creativiteit te uiten. Door middel van trainingen en wedstrijden blijf ik mezelf continu vernieuwen en verbeteren. 

Hobby’s : Hardlopen, reizen en uitgaan
Vakantiebestemming : Azië
Waar word je blij van : Een nieuwe reis plannen
Favoriete muziek : Katy Perry
Woensdag : 08.30 - 17.30 uur
Tamara

Tamara

Het mooie van het kappersvak vind ik de diversiteit, de ene volgt de trends en een ander houdt het lekker bij wat ze gewend is. Tijdens mijn middelbare school heb ik al voor de vooropleiding uiterlijke verzorging gekozen, waardoor mijn voorkeur de haarverzorging is geworden. En als ik nu terugkijk naar vroeger hebben mijn barbiepoppen niet meer de oorspronkelijke haarlengte.

Hobby's : Zwemmen
Vakantiebestemming : Portugal, Spanje, België, Nederland
Waar word je blij van : Een zonnige dag
Favoriete muziek : Kensington
Zaterdag : 10.00 - 16.00 uur
Dewi

Dewi

Op mijn tiende jaar had ik al een kapsalon gemaakt in de garage met een vriendin. Ik wist toen al dat ik kapster wilde worden.

Ik ben blij dat ik in deze salon kan werken, dit is een creatieve salon en daar kan ik mij creativiteit goed in uiten. Ooit hoop ik op een podium te kunnen staan en net zo goed te worden als Hester Wernert, dat is mijn droom. 

Hobbys : Shoppen, uit eten, op vakantie gaan
Vakantiebestemming : Turkije
Waar word je blij van : De hele dag shoppen
Favoriete muziek : Jennifer lopez
Vrijdag : 08.30 - 11.00 uur
Govert

Govert

Ik voel me er goed bij om mensen te helpen, een dienst te verlenen of ze een goed gevoel te geven. Mensen voorzien van een nieuw kapsel is een goede manier om ze te helpen en een goed gevoel te geven! Je hebt ook direct resultaat van je werk, zo krijg je ook meteen een reactie, dat is erg leuk.

Hobby's : Muziek maken, uit eten gaan
Vakantiebestemming : Spanje
Waar word je blij van : Een koud biertje na een lange dag
Favoriete muziek : Singer songwriter, pianomuziek, Disney classics
Dinsdag : 08.30 - 17.30 uur
Woensdag : 12.30 - 19.30 uur
Vrijdag : 08.30 - 13.30 uur